Η Lefkas Transfer παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μετακίνησης στη Λευκάδα.

Παρέχουμε πολυτελείς υπηρεσίες μεταφοράς με vans και mini-buses στη Λευκάδα, κάνοντας τη μετακίνησή σας από το Αεροδρόμιο του Ακτίου εύκολο και ασφαλές. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας σιγουρεύουν ότι το ταξίδι σας θα είναι ευχάριστο και άνετο.
Elizabeth Litou, Managing Director

Γεια σας από τη Λευκάδα. Ονομάζομαι  Ελισάβετ Λίτου, είμαι η Διευθύντρια της "Lefkas Transfer" και θα ήθελα να σας συστήσω την επιχείρησή μας.

Η εταιρεία μας λειτουργεί στο χώρο της μεταφοράς προσώπων για περισσότερο από 44 χρόνια.
- Εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να σας παρέχουμε taxi, van, μίνι λεωφορεία και λεωφορεία για τις μετακινήσεις σας από και προς:
το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, το αεροδρόμιο της Πρέβεζας/Ακτίου, τη μαρίνα της Λευκάδας, Τη μαρίνα του Μεσολογγίου, το αεροδρόμιο του Αράξου, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την πόλη των Αθηνών, το αεροδρόμιο της Αθήνας (Ελ. Βενιζέλος) και πολλούς ακόμη προορισμούς...
- Μπορούμε να δεχθούμε κρατήσεις 5-15 λεπτά νωρίτερα για taxi και 20-30 λεπτά νωρίτερα για μικρά λεωφορεία, από το σημείο που θα μας υποδείξετε.
- Οι οδηγοί μας μιλούν Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
- Εκτελούμε μεταφορές ομάδων και μεμονωμένων ταξιδιωτών από και προς ξενοδοχεία, αεροδρόμια, και μαρίνες σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.
- Είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Μαρίνας της Λευκάδας εδώ και 17 χρόνια (από την ίδρυσή της).
- Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες εταιρειών κρουαζιέρας στην περιοχή των νησιών του Ιονίου.
- Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς V.I.P με υπηρεσίες ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για καθυστερήσεις πτήσεων και παιδικά καθίσματα.
Οι τιμές μας είναι ίδιες, νύχτα και μέρα.

Πολιτική Ακυρώσεων
12-24 ώρες πριν τη μεταφορά χωρίς κόστος ακύρωσης, αναλόγως του προορισμού.

Lefkas Transfer Service με Taxi, Van, Μίνι Λεωφορεία και Λεωφορεία. Η μεταφορά σας από επίσημα πιστοποιημένα οχήματα σας γλυτώνει χρόνο στα αεροδρόμια και σας μεταφέρει χωρίς άγχος, στον τελικό σας προορισμό.

Meet and Greet

info@lefkastransfer.com

Our meet and greet service is subject to 24-hour notice.

We are the only company that provides MEET & GREET service at Aktion – Preveza Airport in the area.

Όταν ταξιδεύετε από ή προς το αεροδρόμιο του Ακτίου (Πρέβεζα), υπάλληλός μας θα σας συναντήσει και θα σας καλωσορίσει κατά την άφιξή με έναν πίνακα ονομάτων. Θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει στο ταξί σας.

Κατά την άφιξη στον προορισμό σας, ο οδηγός σας θα σας βοηθήσει επίσης με τις αποσκευές σας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερημένες ή πρόωρες αφίξεις πτήσεων, καθώς η ομάδα μας θα παρακολουθεί την πτήση σας, ώστε να γνωρίζουμε πότε να σας περιμένουμε (υπόκειται στον ιστότοπο της BAA Flight Arrivals).

Η υπηρεσία συνάντησης και χαιρετισμού (meet and greet) είναι δωρεάν!!!!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία "συνάντησης και χαιρετισμού", καλέστε στο +306975851038 για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα χαρεί να σας βοηθήσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση info@lefkastransfer.com

Η υπηρεσία συνάντησης και χαιρετισμού υπόκειται σε 24ωρη ειδοποίηση.

Είμαστε η μόνη εταιρεία στην περιοχή που παρέχει υπηρεσίες MEET & GREET στο αεροδρόμιο του Ακτίου - Πρέβεζας.

Χρειάζεται να μετακινηθείτε; Ήρθατε στο σωστό μέρος!

Παρέχουμε πολυτελείς υπηρεσίες μεταφοράς με vans και mini-buses στη Λευκάδα, κάνοντας τη μετακίνησή σας από το Αεροδρόμιο του Ακτίου εύκολο και ασφαλές. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας σιγουρεύουν ότι το ταξίδι σας θα είναι ευχάριστο και άνετο.

Μετά την πτήση σας, η ομάδα μας "Meet & Greet" σας περιμένει στο αεροδρόμιο να σας καλωσορίσει και να σας βοηθήσει στη μεταφορά των αποσκευών σας στο αυτοκίνητο πριν σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας.

Επιλέγοντας τη μεταφορά σας με επίσημα και άνετα οχήματα, γλυτώνετε χρόνο στο αεροδρόμιο και φθάνετε στον προορισμό σας χωρίς άγχος.

Van / Mini-Bus

Είτε πηγαίνετε διακοπές με την οικογένεια είτε τους φίλους σας, το mini-van ή το μίνι λεωφορείο είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε!

Τα Van μας έχουν χωρητικότητα 8 ατόμων.

Τα μίνι λεωφορεία μας έχουν χωρητικότητα 17 θέσεων. Είναι η πιο γρήγορη και πιο άνετη επιλογή μεταφοράς για μια μικρές ομάδες ή παρέες.

Ιδιωτικές Μεταφορές

Ανακαλύψτε τα πολυτελή VIP λεωφορεία μας και ταξιδέψτε με άνεση και στυλ.

Αυτές οι μεταφορές είναι κατάλληλες για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες που ταξιδεύουν παρέα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι οδηγοί μας είναι όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και μιλούν Ελληνικά και Αγγλικά.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για απλή διαδρομή ή για διαδρομή μετ' επιστροφής (αεροδρόμιο Πρέβεζας προς τη διαμονή στη Λευκάδα και επιστροφή).

Εάν χρειάζεστε μεταφορά για περισσότερους επιβάτες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα μας θα χαρεί να βρει την καλύτερη λύση για εσάς!

Airport & Transfers specialists

  • Meet & Greet included
  • Flight tracking included
  • Extra waiting time included (in case of delays)

Τηλέφωνα

Ελισάβετ 6975 851 038
Γιάννης 6944 513 091

Offices Working hours

Lefkas Port: 09:00-13:00 Sunday close
Lefkas Marina: 06:00-23:00 all days
Lefkas Taxi: 06:00-23:00 all days
Lefkas Transfer: 06:00-23:00 all days
Preveza Airport: 06:00-23:00 all days